Translate

zondag 16 augustus 2009

Stratford Family Reunion 2009...

there was a cookout... with french frites and all kinds of food :D
Jacky even had to go to the groomer... she's looking really fluffy now...
She isn't allowed to go in the potato field till the party is over :P
Stratford Familie Reünie 2009... er was een barbeque... met frites en allerlei ander soorten eten :D
Jacky moest zelfs naar de hondenkapper... ze ziet er erg 'fluffig' uit... en ze mag niet in het aardappelveld voordat het feest over is :PIt was also a party for David's brother who had turned 60...
Het was ook een verjaardagsfeest voor de broer van David die 60 geworden is...And guess what... I also made some cards today....
En raad eens... ik heb ook nog wat kaarten gemaakt vandaag...


and a close-up from the little box... isn't it cute :D
en een close-up van het doosje... is het niet cute :D


Tomorrow we're going to the States... to Michigan... don't know if I've the energy to update tomorrow... if not... I'll update on Monday ;)
Morgen gaan we naar de States... naar Michigan... ik weet niet of ik morgen de energie heb om te updaten... als het niet is... dan update ik op maandag ;)

8 opmerkingen:

Anita van Dijk zei

He zus,

having the time of your life!, zo te zien.
Gisteren hebben we je kaart ontvangen, mooi hoor (eigenlijk had ik een gescrapte kaart verwacht :D)

Marlies Stevens zei

Héééé die Anja!

Ik wil je even laten weten dat ik me grote zorgen maak. Volgens mij eet jij alleen maar dingen die voor een mensenlichaam heel ongezond zijn. Bovendien lijkt het hier bij mij aan de overkant ook niet zo goed te gaan: De jongens zien er wat onverzorgd en hongerig(!) uit, en Jan zit de hele dag met rooddoorlopen ogen op de bank in het parkje voor zich uit te staren....zóóó zielig!!
Dus ik dacht ik doe even een voorzichtig voorstel: Mochten die aardige mensen daar jou nóg eens uitnodigen, dan lijkt het me verstandiger dat je thuisblijft. Als jij dan genegen bent om op mijn hond te passen, wil ik jouw "verplichtingen" in Canada wel overnemen. Je weet, ik ben de beroerdste niet....lol.

Groetjes, Liesl.

Anoniem zei

hoi anja ,de kaart voor niek is gearriveerd vandaag.hij mag als het goed is woensdag naar huis.fijn vakantie nog groetjes silvia

6 wacky women zei

Hi Anja;
You are going to need a rest after this holiday...lol!!
Your pic's are great, love your cards.
We have a fabulous cherry stamp coming in, I'll let you know when it arrives.
Have a great time in Michigan.

Karen x

jan zei

Hallo Anja, had gehoord je had problemen met de Amerikaanse douane. Ja dat krijg je met dat .......verleden wees maar blij dat ik niet bij je was dan zaten we nu in de ...vast Ha Ha. Jammer dat je je blog niet kunt bij werken,maar dat zien we wel eind van de week.Veel plezier in de USA, en een goede terug reis naar Canada. JED

Sharon Caudle zei

Oh how FUN!!! The pics are all so great, Anja! And everyone looks like they were having a fabulous time. Don't you just love big family get togethers?? Love your cards too. Hope you're doing well! hugs!

debbieb zei

Very cute cards Anja...love your ideas. All the fun you are having you may not want to go home.

Marlies zei

Hallo Anja,

Volgens mij wil jij dadelijk helemaal niet meer naar huis, zo gezellig lijk je het in Canada te hebben. Hopelijk heb je ook nog leuke ideeën opgedaan voor ons straks. Is je extra koffertje al goed gevuld met leuke hobbyspullen?
Ik ben heel benieuwd hoe het in de VS was. Maar dat zien we eind van de week wel. Nog heel veel plezier in Amerika en Canada.

Groetjes, Marlies